05 май 2017

Летящ Бигфут

Това вече на нищо не прилича, паранормалните същества съвсем са се разлигавили. Преди време писах за летяща русалка в Африка, сега имаме и космат Бигфут реещ се във въздуха (даже два броя). Какви са тия работи?! Русалките трябва да плуват във водата, Голямата стъпка да тича из горите, а алкохолиците и наркоманите да си седят в кръчмите и лечебните заведения, а не да кесят в българския парламент. Сега остава и Неси от Лох Нес да тръгне да се разхожда по брега на езерото си. Впрочем, това последното не е шега, в началото на 20 век редовно хора твърдели, че са виждали легендарното езерно чудовище да се разхожда на сушата. Но да се върнем на конкретния случай, който предизвика тази моя тирада.

Януари 1997, руска военна база в гориста местност в региона на Челябинск (след повече от едно десетилетие градът ще стане известен с Челябинския метеорит, но това е една съвсем отделна история, дали?). Било рано сутринта, около 8-9 ч. и готвачът на поделението тъкмо отивал към оградата, където имало купчина нацепени дървета - все пак трябвало да сготви нещо за войниците за обяд. Имало доста натрупан сняг този ден.

Внезапно човекът забелязал два космати хуманоида - единият бил висок около 2.20 м., а другият към 1.70. Незнайно защо, войникът решил, че по-високият е майка на по-ниския. Вероятно те били привлечени от миризмата идваща от войнишката кухня. Готвачът не се изплашил, само бил любопитен и затова тръгнал към съществата. Те обаче взели да отстъпват. Колкото и да забързвал своя ход, човекът не можел да ги достигне, те също забързвали походката си.

Скоро съществата достигнали до оградата и я прескочили. За изненада на човека обаче, те не се приземили от другата страна след скока, а продължили да летят във въздуха. Изчезнали отвъд дърветата. По снега имало останали следи, като колкото по-близо до оградата били те, толкова по-плитки били, явно съществата вече са били започнали да се издигат.

За този случай научаваме благодарение на Владимир Бойко принадлежащ към НЛО изследователска организация базирана в Крим, Украйна.

История

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Дълго преди дърветата, на Земята са властвали гъбите
Молещата се пред християнски кръст бяла мечка
Програма ще изследва произхода на индианските легенди в Аляска

Няма коментари:

Публикуване на коментар