20 май 2017

За първи път! Снимка на "Бамби" хранеща се с човешки останки

Предупреждение! Не четете тази статия, ако не обичате гнусни снимки!

В САЩ, а предполагам и в много други страни има специални "лаборатории" на открито, в които се изследва процеса на разлагането на мъртви човешки тела. Изследванията в тези лаборатории спомагат да се разбере колко време отнемат отделните стадии на разлагане, какви са външните признаци при излагане на определени природни стихии и субстанции и т.н. Всичко това после се използва в криминалистиката - примерно като се открие някой убит човек, да може да се разбере преди колко време е умрял и други важни неща.

Ето как изглежда една такава "лаборатория на открито":


Както виждате повечето трупове (които са дарени от самите хора приживе) са в клетки, за да не ги ръфат дивите животни. Понякога обаче някои от мъртъвците нарочно са оставяни извън клетките, за да се види какви следи ще оставят зъбите на съответните хищници върху костите. Има разлики между захапките на вълци, мечки, койоти и т.н.

През 2015 обаче камерите в една лаборатория в Тексас са засекли нещо неочаквано. До човешките останки се приближила сърна и започнала да се храни с тях. Никога преди не е засичано подобно нещо, все пак тези животни са тревопасни.Източник

Нищо вече не е същото! Филмите са ни лъгали! Бамби не е мило същество, иска да ни изяде!

Няма коментари:

Публикуване на коментар