13 май 2017

Реална снимка: арестувана жена с черни очи

През март публикувах тази статия:

Твърде фантастично: арестувани деца с черни очи

Тогава изразих съмнения в достоверността на историята. Сега обаче няма съмнение, дадената по-долу снимка е истинска, това обаче не значи, че показаната жена е една от тези легендарни същества известни като "хора (основно деца) с изцяло черни очи".

Случаят е следният. Полицията в Ланкастър Каунти, Южна Каролина, САЩ е арестувала 24-годишната Морган Джойс Варн (Morgan Joyce Varn). Тя е обвинена в отвличане, въоръжен грабеж и унищожаване на чуждо имущество.


Такива криминални новини рядко излизат извън границите на съответния щат, но сега този случай е получил национално и дори международно отразяване. Това се дължи на странните ѝ изцяло черни очи. В Интернет се вихрят дискусии относно тях. Според някои жената се е подложила на процедура известна като "татуиране на очи". При нея мастилото / боята се вкарва директно в очите. Може и да е така - очевидно е любителка на татуировките - има доста по себе си. Не бях чувал за тази процедура, звучи доста отвратително.

Други директно настояват да се извика свещеник, който да извърши екзорсизъм.

Дали жената има нещо общо с "децата с черни очи"? Вероятно не, но кой знае...кой знае. Не се споменава много за престъпленията, в които я обвиняват. Кого се е опитала да отвлече? Имала е съучастник (вероятно приятелят ѝ), който също е арестуван. Неговите очи нормални ли са?

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Сфери и двойници
Деца с черни очи - убийци?

4 коментара:

 1. Тази си е татуирана наркоманка. Има и откачалки, които прилагат така наречените face modification и изглеждат потресаващо.

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен13 май, 2017 15:42

  Тези татуировки на очите са доста модерни в Австралия имаше специално предаване по National Geographic.

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен16 юли, 2017 23:04

  Има и болест рядко срещана аниридия при ,която цвета на очите е изцяло черен и липсва ирис

  ОтговорИзтриване
 4. За мен това си е чисто мастило в очите!

  ОтговорИзтриване