02 май 2017

Наблюдения на Мотман в Чикаго. Задава ли се бедствие?

На 18 април в сайта Phantoms and Monsters е публикувано следното наблюдение случило се три дни по-рано.

Към 2 през нощта стигнах района на Международния продуктов пазар. Докато вървях през паркинга видях 4-5 човека, които се взираха в небето. Погледнах нагоре и видях най-големия бухал, който някога съм виждал. Беше по-висок от мен. Бе напълно черен, с изключение на очите му, които проблясваха като очи на котка (жълтеникаво-червено). Остана в небето минута-две, след което отлетя, но едва когато няколко човека взеха да го замерят с камъни. Не мисля, че бе наистина бухал, бе нещо друго.

Източник

Само ден по-късно отново има наблюдение на съществото и то през деня!

Бях навън с моите момчета и няколко приятели. Говорехме си за работата и семействата ни, когато чухме плясък на птичи крила. Един от приятелите ми се провикна, че е видял голяма лехуза (Lechuza, испанската дума за вид бухал) отвъд пътя. Ние отидохме там и наистина видяхме кацнал огромен бухал стъпил на два крака. Той гледаше към нас със светещи червени очи. Това тотално ни втрещи, децата се изплашиха, взехме да се провикваме, за да го изгоним. Лехузата отлетя към Норт Ийв.

Източник

В паранормалните среди вече има известни притеснения заради тези наблюдения на това странно същество (говори се, че има още подобни случаи от изминалия месец). Дали нещо лошо ще се случи в Чикаго? През 1967 Мотман се появява в Пойнт Плезънт и наблюденията продължават до срутването на моста Силвър Бридж (загиват десетки).

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Странен летящ хуманоид от миналия месец


>

Въоръжен рептил край пътя

Няма коментари:

Публикуване на коментар