06 април 2017

Металически обект над индустриална инсталация (САЩ, 2016)

Човек от американския щат Мичиган твърди, че на 7 юли 2016 в 5:42 следобед е видял странен обект над една промишлена инсталация. Обектът бил перфектно кръгла блестяща сфера с металически сребрист отблясък. НЛО-то кръжало над постройката по начина, по който е показано на долната графика:


След това се спряло на едно място за известно време. Когато наблюдателят тръгнал да се приближава към постройката, за да види обекта по-добре, НЛО-то се изстреляло с невероятна скорост и изчезнало в далечината. Човекът тъкмо вадел айфона си, за да снима.

Източник

Това е случай появил се в сайта на MUFON. До скоро смятах тази изследователска организация за една от най-обективните, но след това прочетох този материал:

Проблеми в MUFON

В него се разказва как една щатска директорка в организацията е обзета от фикс-идеята, че всички или поне повечето НЛО наблюдения се дължат именно на странните сфери летящи в небето. Тя дори преправяла стари случаи, за да са в унисон с тази идея. Дали и горния случай не е преправен от нея? Дали човекът не е видял нещо друго, а тя да го е заменила със "сфера"?

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Очите в тъмното
Проблеми в MUFON
Руски войници вкаменени от НЛО

Няма коментари:

Публикуване на коментар