22 март 2017

Руски войници вкаменени от НЛО

Това е поредната статия от архивите на ЦРУ, която буди недоумение. На практика това е превод на статия излязла на 27 март 1993 в украинския вестник "Тернопіль вечірній", който изглежда все още съществува. Дали американската разузнавателна агенция не се интересува от статията просто защото самото ЦРУ е споменато? Или смятат този твърде фантастичен случай за истински?

Ето какво е разказано във вестника:

След разпада на СССР през 1991 много секретни документи на КГБ попадат в ръцете на ЦРУ. Сред тях е и един доклад от 250 страници описващ нещо невероятно разиграло се преди години.

Руска военна част провеждала учение в Сибир, когато над тях на ниска височина прелетяла летяща чиния. Един от войниците по свое усмотрение решил да изстреля по нея ракета земя-въздух и по този начин свалил апарата. От него излезли 5 хуманоида с големи глави и големи черни очи. Тези същества се слели в брилянтно бяла светеща сфера, която издавала съскащи звуци. След това сферата избухнала и 23 войници моментално станали на камък. Единствено не пострадали две войничета, които по това време били на закрито място.

Телата на войниците били откарани в тайна изследователска база близо до Москва. Там учените установили, че непознат източник на енергия е моментално превърнал органичната структура на телата в нещо наподобяващо варовик.


Изглежда от ЦРУ са разследвали тези гръмки твърдения, защото към превода на украинската статия е добавена бележка, която казва, че източника на цялата тази история е канадския вестник "Weekly World News", който по онова време е бил известен с това, че публикува измислени сензационни новини.

Източник

От ЦРУ нямат ли си друга работа? Или имат някаква скрита цел с пускането на подобни "разсекретени" доклади? Дали не целят някаква дезинформация?

ПОДОБНИ СТАТИИ:
От архивите на ЦРУ
От архивите на ЦРУ: НЛО над Непал

Няма коментари:

Публикуване на коментар