20 март 2017

Твърде фантастично: арестувани деца с черни очи

Това е едно доста фантастично и по мое мнение нереално видео. Публикувам го, защото знам, че историите за "деца с черни очи" са любими на много читатели, така че насладете се на този случай, макар вероятно да е нечия измислица.

Историята на кратко е следната. Миналата година две деца с изцяло черни очи се навъртали дълго време около един хотел в Манчестър. Една нощ те влезли и хипнотизирали човека на рецепцията, който им дал един ключ за сервизно помещение. След известно време човекът се опомнил и извикал полицията, която претърсила целия хотел. Децата били намерени в сервизното помещение, където тъкмо се обличали с дрехи на хотелски прислужници. Арестувани са, но не могат да открият роднините им. Извикан е лекар, който обаче не може да каже защо очите им са изцяло черни.

Ако тази история бе истинска, вероятно щеше да я пише по много сайтове, това обаче не е така, това допълнително говори, че е просто художествен разказ.

3 коментара:

 1. Вчера се загледах в клипа Ангели на Моранди и забелязах, че ангелчето е с изцяло черни очи. Веднага се сетих за историите за децата с черните очи и се запитах дали не тръгват от този клип. Той е от 2007 година, а горе - долу от тогава са и историите за черните очи.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Мисля, че първите истории се появяват още през 1999, не съм обаче напълно сигурен

   Изтриване
  2. Анонимен23 март, 2017 13:26

   Всъщност може да е вярно все пак има и черни лещи за очи даже вече е възможно да си промениш бялото на окото с различен цвят без да засяга самото око..

   Изтриване