10 март 2017

Марсиански истории - част 5

Франция, 1954

Това се случило на един френски селянин. Докато си вървял по пътя, внезапно той бил отнесен от вятъра и захвърлен парализиран на земята за цели 10 минути. През това време видял как две бледи сини светлини се приземяват. След малко над човека застанало странно същество с две зелени светлини от двете страни на главата си. Скоро светлините изгаснали и създанието се отдалечило.

Когато фермерът се съвзел, той отишъл в полицията и разказал за срещата си с "марсианеца". Полицаите претърсили мястото и установили, че земята е разровена там. Стъпки обаче не намерили.Марсианец в Шотландия

Предишната история, както и двете истории от предишната статия от поредицата са просто типични срещи с извънземни и НЛО, за които хората са решили, че идват от Марс. Следващата не е такава, тук самият "извънземен" твърди, че е марсианец. Дали обаче някой не лъже? Може би съществото идва от далечна галактика и лъже, че е от Марс? А може би цялата история е измислица, обърнете внимание на това какъв е по професия е очевидецът.

Случаят отново е от 1954 година. Писател на име Кедрик Алихам се разхождал сред природата. Видял как наблизо каца летяща чиния и от нея излиза извънземен с доста земни черти - кафява коса и добър загар на кожата. Създанието носело костюм наподобяващ средновековна ризница. Някак си то можело да разговаря с Алихам. Обяснил му че идва от Марс и че междупланетните пътувания са много популярни сред населението на Марс и Венера.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар