09 февруари 2017

Кратка среща с човек-сянка в ранно детство

Какво интересно съвпадение. Миналият месец се появи нова читателка, която търсеше отговори за нещо случило ѝ се в детството - появяващ се човек-сянка. Буквално няколко часа по-късно ми попадна подобна история. Вярно, има доста такива разкази из Мрежата, но защо точно след разказаното от читателката попаднах на поредния материал за хората-сенки?

Това се случи, когато бях на 5-6 години. Сигурен съм за възрастта, защото бе по времето, когато се роди сестра ми. Значи е било в края на 80-те. Родителите ми бяха излезли на вечеря и баба ми по майчина линия бе дошла да ме гледа. Помня, че бяхме във всекидневната и тя ми разказваше история докато седях на краката ѝ. Аз гледах към отворената врата водеща към коридора.

Неочаквано черна фигура премина през коридора. С моя детски акъл, аз си помислих, че родителите ми са се върнали и скочих да ги посрещна. В коридора обаче нямаше никого и внезапно ме обзе абсолютен страх.

Побягнах обратно при баба, мисля че тя не беше видяла нищо, но ми каза, че Исус ме пази, за да ме успокои. Тя беше доста религиозна жена, аз никога не станах такъв вярващ. И до сега не знам реално ли бе това или детско въображение. По онова време мисля, че не знаех дори какво са духовете, камо ли какво са хората-сенки, така че не мисля, че нещо ми е повлияло.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар