19 февруари 2017

От архивите на ЦРУ: НЛО над Непал

Вече писах статия за наскоро разсекретените архиви на ЦРУ, тя бе сборна. Сега обаче ще обърна внимание само на един документ / случай.

През 1968 ЦРУ се е интересувало от няколкото наблюдения на НЛО над Непал, както и над съседните Индия и Бутан. В секретния рапорт се споменава, че тези наблюдения са се случили между 19 февруари и 25 март. Първото наблюдение (на 19 фев.) е продължило 25 минути - от 21:00 до 21:25. НЛО-то се е движело от североизток на югозапад и е било видяно в район близо до китайската граница.

Обектът, който е наблюдаван на 25-ти също е имал подобна посока, той се е движел от север на юг. Светел е с примигваща светлина, освен това се е чувал силен тътен. Секретният доклад продължава с нещо много интересно, което обаче е споменато сякаш е някаква подробност. След това наблюдение, на няколко километра на североизток от Покара е открит метален дискообразен обект в кратер в земята. Височината му е била около 1.20 м., което не е никак малко. Подобни обекти са открити на още две места.

Към същият доклад са приложени и две снимки на двама известни НЛО изследователи от 50-те и 60-те години.


Към оригиналната статия, от където превеждам са приложени други две снимки. Те не са от гореописания доклад за Непал, но пак са част от архива на ЦРУ.

Тази снимка е направена на 20 октомври 1960 в Минеаполис, САЩ:

А тази е от Шефилд, Англия, 4 март 1962:


ПОДОБНИ СТАТИИ:
От архивите: извънземни крадящи алуминий

Няма коментари:

Публикуване на коментар