08 декември 2016

Наблюдение на Мотман преди да придобие слава

Съществото познато като Мотман се появява в американския град Пойнт Плезънт през ноември 1966. Изглежда обаче и преди е бил виждан.

Това е случай от лятото на 1966. Място на действието - планината Бъфало и по-точно един участък от път 52 виещ се между хълмовете между градовете Уилямсън и Делбартън. По това време свидетелката Гейл е малко момиче. Заедно с майка ѝ отива на посещение при роднина. Двете се движат пеша.

По едно време виждат, че към тях се приближава голям автобус и двете се притискат към склона, за да му направят път. Возилото тъкмо ги подминава и от близък клиф долита крилато същество и каца върху задната част на автобуса. Създанието напълно покрива покрива и крилете му пърхат отстрани.

Гейл е изплашена до смърт. Силно стиска ръката на майка си и я пита дали ще ги нарани. Жената казва на детето да стои мирно и ако това е искало да ги нарани, досега да го е направило.

Автобусът се загубва от поглед сред планинските възвишения. Съществото подобно на Мотман все така е върху него. Интересно, шофьорът и пътниците в буса (ако въобще е имало пътници) не забелязват ли създанието?

Майката казва на дъщеря си никога да не разказва на никого за видяното, защото ще ги помислят за луди. Най-добре да забрави въобще за случката. Гейл обаче от тогава има кошмари и няма как да забрави съществото. Едва след години се осмелява да разкаже за преживяното. Чудя се, колко ли хора по света са имали паранормални преживявания и не смеят да ги разкажат? Мисля, че са доста! Но заради начина по който се приемат такива разкази, повечето си мълчат. Насмешки и подигравки - това е което често се случва, ако някой разкаже подобна своя случка. Надявам се все пак все повече хора да последват примера на Гейл и да споделят. Специално българите може да ми пращат своите истории на мен, както често са го правели през изминалите 7 години от съществуването на "Мистерика". Както се казва - анонимността им е гарантирана.

Да се върнем към Мотман. Гейл казва, че съществото е имало червеникаво-кафяво оперение с пера подобни до някъде на тези на паун. Не е успяла да види очите му. Добавя, че знае за още един човек, който е видял буса със създанието върху него, но не дава повече подробности.

Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:
Наблюдение на Бигфут от 2002
Говорещата сянка

Няма коментари:

Публикуване на коментар