29 декември 2016

От архивите: Стъпало на Бигфут?

Попаднах на интересна статия, която първоначално помислих за нова. Оказа се обаче, че е още от 2013, определено много мразя, когато паранормалните информационни канали, които следя, пробутват стари новини. Все пак реших да отразя случая, защото съм пропуснал да го направя преди три години, а и снимката е интересна, макар и вероятно да е фалшификация.


Две момчета са открили нещо странно в гора в американския щат Масачузетс. Полицията е била озадачена от находката, която според някои е започнало да се разлага стъпало на Бигфут. Действително "пръстите", ако въобще това са пръсти, са точно 5 на брой.


Стъпалото е изпратено за изследване в медицинска лаборатория. Първоначалните данни са, че това не е човешки крак. Това е достатъчно за полицията да не се интересува повече от случая - няма човек, няма престъпление.

Източник

Това, че не е човешки крак обаче за мен не е достатъчно. Искам да знам какво е, дори и да не е стъпало на Бигфут, а примерно част от лапа на мечка. Затова се опитах да проверя какво е развитието на тази история. Странно, открих на много места отразена историята за намирането на стъпалото, но не видях някъде да пише какви са резултатите от лабораторните изследвания. Защо? Дали няма нещо скрито-покрито?

Няма коментари:

Публикуване на коментар