20 декември 2016

Шегаджии на камери от дивата природа

През 2013-2014 редовно публикувах странни снимки заснети с камери поставени някъде в дивата природа. След това не знам защо такива фотографии все по-рядко взеха да се появяват. Ето една статия от 2014, в нея има връзки и към други подобни материали:

Още една снимка на камера от дивата природа

Вероятно някои от фотографиите са били фалшификации и всичко е било просто мода. Това би обяснило защо вече няма много подобни снимки - на хората им е омръзнало да правят такива шеги и са се насочили към други дейности. Не на всички обаче, долната новина го доказва! Тези снимки не претендират да са истински, личи си майтапа. Това не е Бигфут, нито демон. Това е един или няколко зевзека с много свободно време.

Още едно уточнение - тези шегаджийски снимки не доказват нищо. Това, че те не са истински свръхестествени фотографии, не значи, че всички предишни фотоси са измама, не го забравяйте.

А иначе историята е следната. Полицейски участък в Масачузетс, САЩ получил обаждания за забелязана пума. Затова властите поставили редица камери в природния парк Селебрейшън. Първите заснети снимки показвали обичайни горски животни като скункс например.
След това изведнъж се появили ето тези шегаджии (освен ако не приемем, че камерите са заснели истинско демонско парти).Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар