17 декември 2016

Променящо формата си същество на мексиканската граница

История случила се посред бял ден. При такива случаи, освен ако човекът нарочно не си измисля, не може да се каже, че се е заблудил в тъмното и не е видял добре.

"Аз съм от Мишън, Тексас, на 5 минути от мексиканската граница. Един ден си карах колелото наоколо. Има доста черни пътища намиращи се между къщата на майка ми и реката Рио Гранде, която разделя Мексико и САЩ. По този специално път съм минавал няколко пъти, почти няма трафик. Почти винаги съм само аз на пътя. Това се случи посред бял ден.

Бях на около 3 километра от къщата на майка ми. Погледнах през рано и видях човек облечен в бяло - предполагам в нещо като спортни панталони и пуловер. Той тичаше зад мен покрай прашния път. Аз леко се уплаших, това е ненаселен район, бях сам с този зад мен. Затова настъпих педалите. След съвсем малко отново се обърнах, но този път не видях човек - видях нещо като вълк или аляскско хъски. Животното бе изцяло бяло.

Направо скочих на педалите и ги завъртях със всички сили. Обърнах се още веднъж, но нямаше нищо зад мен - нито човек, нито вълк.

След време пак минавах по този път, но вече нищо подобно не ми се случи."

Източник

1 коментар:

  1. Химера може би.Въпреки,че те могат да приемат формата на всякакво животно,но не могат да приемат човешки вид поне доколкото знам.
    Или пък,като Беорн герой от"Билбо Бегинс или до там и обратно".Той е човек по принцип но може да се превръща в мечка(от там и името му)Толкин го нарича още и "Кожосменяч" в книгата.

    ОтговорИзтриване