13 декември 2016

Демонична кукла

История разказана от Джуди от Хънтсвил, Алабама.

Аз съм на 58 години. (бел. Г.Бончев - може би има някаква грешка - не може жената да е била на 58 години по времето на случката, защото пише, че след няколко години се е омъжила, вероятно има в предвид, че е била на 18, а може би на 28. Друг вариант да иска да каже, че сега е на 58, а не по времето на случката).

Това бе последната кукла, която родителите ми купиха преди да порасна. Бе с височината на 3 годишно дете. Една нощ, много години след това, бях в спалнята си и четях книга. Внезапно с периферното си зрение видях, че нещо се движи в един от ъглите. Там бе поставена тази кукла. Погледнах към нея....и тя си вдигна и спусна ръцете. Това ме ужаси, поби ме пот. Не знаех какво да правя, взех куклата и я сложих в килера.

На следващия ден разказах на семейството ми и те много не ми повярваха. Майка ми ми каза, че не иска да изхвърлят куклата, защото това е последната кукла-подарък, която са ми дали и има сантиментална стойност за нея. Затова тя я взе в нейния апартамент.

Там са започнали да се случват странни неща. Тя има едно растение в саксия, което започнало да се клати само. А една нощ майка ми се събудила от дълбок сън и видяла тъмна фигура до леглото си. Не била куклата...единствено може да я опише като Дарт Вейдър от "Междузвездни войни". Било нещо като демон. Майка ми е много интелигентна жена, не вярва в такива неща, но не мисли, че е било халюцинация или нещо такова. Тя ми разказа какво се е случило и аз взех отново куклата.

Когато се омъжих, моят съпруг изхвърли куклата на боклука. Не знам къде е сега, надявам се, че не е попаднала в ръцете на някое малко дете.


Много интересно. Дълги години куклата е съвсем нормална. Не знам кога е нормално да спрат да подаряват кукли на момичета, но ако кажем, че Джуди е получила куклата на 10, а това се е случило като е била на 18-20 години, то около десетина години е нямало никакви проблеми. Защо изведнъж тази играчка е била обладана от демони?

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Истински зловещи истории - част III
Истински зловещи истории - част IV

2 коментара:

  1. Жената иска да каже, че в момента е на 58. Никъде не споменава на колко е била когато са й подарили куклата. На мен друго ми направи впечатление - майка й й е казала, че това е последната кукла, която са й подарили и по тази причина има сантиментална стойност. След като е била жива все още от къде може да знае, че това ще е последната кукла, която ще подари на дъщеря си?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Предполагам, защото дъщерята е на толкова години, че вече други неща са и подарявали, а не кукли

      Изтриване