18 ноември 2016

Истински зловещи истории - част I

Преди време имах поредица с градски легенди. Обикновено тези истории не са много достоверни, макар че е възможно във всяка една от тях да има зрънце истина. Сега започвам нова поредица със съвсем реални зловещи случаи.

Преди време американско семейство си е купило къща в Ню Джърси. Днес те съдят предишните собственици за прикриване на информация за имота. Не са им казали, че някакъв странен тип е обсебен от тази стара къща построена през 1905 и праща заплашителни и странни писма.

Скоро след като новите собственици се нанесли в къщата в колониален стил, те получили първото писмо от някой, който се представил като "Наблюдателят". Тази тъмна личност определено ги наблюдавал / следил, защото знаел за трите им деца и дори ги наричал "младата кръв, която сте ми довели". Писмата продължили да пристигат. В едно пишело "намерихте ли вече какво има в стените?".

През февруари 2015 семейството на свой ред обявило къщата за продан, понеже искало да се избави от нея. Междувременно обаче зловещата история се разнесла и не се появили желаещи да я купят. В момента собствениците не живеят в този дом от страх за тяхната сигурност.

Тази есен (2016) семейството е подало молба до властите да им разрешат да бутнат къщата и да построят две нови модерни здания. Явно са видели, че не могат да я продадат и ще се опитат да прогонят незнайния психопат като унищожат обекта на неговата обцесия. Дали обаче това ще го накара да спре със зловещите писма или точно на обратно - ще го озлоби още повече?

Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:
Странни обстоятелства около скорошно изчезване и намиране
Мистерията на тринадесетия ковчег

Няма коментари:

Публикуване на коментар