07 ноември 2016

Червеният фантом на Балтимор

Тази история първоначално се е появила като коментар под клип в YouTube. Следва моят кратък драматичен преразказ.

Движех се с автомобил в моя опасен квартал в Балтимор и затова често поглеждах в огледалата за обратно виждане. Бях задминал една група от 6-8 човека, която стоеше на един ъгъл. В огледалото видях как една наистина висока фигура в червена роба се появи зад тях. Главата му бе закрита от качулката, а ръцете от ръкавите - нищо от човека не се виждаше.

Казах си "е, сега този се изпати". Появиш ли се така облечен в Балтимор в този квартал, е ясно какво ще ти се случи. Фигурата премина покрай хората, но никой не реагира, сякаш никой не го забеляза. Учудването ми бе заменено от безпокойство. Какво по дяволите бе това и защо никой друг не го видя?

*****************

Лон, американския блогър поддържащ сайта Phantoms and Monsters е допълнил историята с допълнителна информация. Той е живял към 40 години в района на Балтимор и може да потвърди, че през 80-те години на ХХ век е имало много истории за Червеният фантом навъртащ се в квартала Парк Съркъл (не е ясно дали горната история се е случила в този квартал, но е вероятно). Винаги съществото е забелязвано само и единствено от движещи се автомобили, не е известен случай някой да си е вървял пеша по улицата и да го срещнал. Лон е изненадан (приятно), че фантомът продължава да е виждан и в новия 21-ви век.

Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:
Много странна активност в Минго Каунти, САЩ
Кикимора

Няма коментари:

Публикуване на коментар