25 октомври 2016

Опасна игра за Хелоуин: радиото на късмета

Продължавам с тематичните статии посветени на приближаващия Хелоуин.

Тази "игра" е малко по-безопасна от описаната преди време Дарума-сан, но отново не бих ви посъветвал да я пробвате, най-малкото е загуба на време. Насладете се на прекрасната крипипаста.

За този ритуал е необходим единствено мобилен телефон. Може да се проведе единствено в точно определено време от годината, точно така - по време на Хелоуин.

Изчакайте да стане 23:59 на 30 октомври (деня преди Хелоуин). Щом остане една минута до полунощ, излезте навън и отидете на предварително избрано усамотено място. Там начертайте с ръце кръг на земята и поставете в него телефона, който предварително сте сложили само на вибрация. Гледайте телефона без да премигвате, не отклонявайте погледа си. Гледайте го до 00:15 (петнадесет минути след полунощ на 31-ви).

Ако нищо не се случи, значи ритуалът не е успял (може би за добро). Приберете се у вас и се забавлявайте, все пак е Хелоуин.

Ако телефонът завибрира (някой ви се обажда), не вдигайте, това значи че ритуалът продължава. Изчакайте да спре вибрирането. Стойте там още известно време, ако нищо не стане, значи играта е свършила и отново може да се приберете у вас. Ако обаче получите СМС съдържащ телефонен номер, трябва да му се обадите. Сложете телефона си отново на звънене и наберете номера. Ако никой не вдигне, ритуалът не е успял, отивайте си. Ако някой вдигне, слушайте какво казва. Ако ви поиска адреса ви, дайте му го.

През следващите два дни (31-ви октомври и 1-ви ноември) си живейте живота, както обикновено. Бъдете добре отпочинал на 1-ви, защото ще ви се наложи да чакате до полунощ. Точно в 23:59 се ослушайте. Ако нищо не стане, значи ритуалът е прекратен, може да го пробвате отново следващата година, тази не се е получил. Вместо това обаче, може да се потропа на вратата ви. Отворете, няма да има никого, но ще има оставен малък пакет на земята. Внесете го вътре.

Отворете пакета, той трябва да съдържа малко радио и батерии за него. Сложете ги в апарата. Изчакайте 15 минути до 00:15. Настройте радиото на 11.1 АМ. Слушайте, дори и да не се чува нищо. В 00:25 ще зазвучи песен. Изслушайте я. Поздравления (или съболезнования) - ритуалът е успешен.

Наградата:

През следващите месеци ще имате невероятен късмет, но никога не спирайте радиото. Дори и когато не сте си у вас, не го спирайте, просто го оставете някъде включено.

Един ден обаче ще чуете как то заглъхва, батериите са се изтощили. Тогава БЯГАЙТЕ! Не че това ще ви спаси, но поне ще отложи за известно време краят. Накрая нещото ще ви хване. Все пак късметът, който досега сте имали през тези месеци не идва безплатно....

Източник

Дали и аз да не измисля българска "игра" за следващият Хелоуин :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар