13 октомври 2016

Бигфут на небето

Често хората виждат какви ли не изображения в облаците по небето. Дори се случва различни хора да виждат различни неща в един и същ облак. Е, в долния облак заснет над Хамбург, Мичиган, САЩ трудно ще видим нещо различно от Бигфут.И макар вероятно да става въпрос просто за странен облак, не мога да не се зачудя на съвпадения около него. Изображението се е появило точно в нощта, в която е изгряла така наречената "Harvest moon" (буквален превод - Луна на реколтата, най-близкото пълнолуние до есенното слънцестоене). С тази луна се свързват разни поверия, има дори видео игра със същото име, придобила легендарен статус сред геймърите.

Не стига, че времето на появяването е странно, ами и мястото е не по-малко странно. Районът е известен с много наблюдения на Бигфут в горите наоколо. На какво се дължат тези съвпадения? На чистата случайност най-вероятно. И все пак си струва поне да помечтаем за други много по-вълнуващи възможности, все пак нали за това се казва "лети в облаците" (фантазира си). От много време има теория, че Бигфут не е обикновен криптид, а някакво паранормално създание подобно на дух. Наистина ако беше нормално животно, макар и непознато на науката, защо досега не са открити физически следи от него? Някой умрял Бигфут, козина и т.н. А един бигфут-дух би бил напълно способен да ходи както по земята в гората, така и по облаците в небето...

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Историята на летящото килимче
Дъждове от камъни
Още една история с дракон

2 коментара:

  1. Не ми прилича на Бигфут, но има нещо друго което ми хвана окото! На 1-та снимка има нещо което ми прилича на кръст!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако го проследиш добре, ще забележиш, че това не е кръст, а далекопровод. Снимката е направена в движение и се е размазала.

      Изтриване