06 юли 2016

Неразгадани изчезвания - Девин Уилямс

Девин Уилямс е шофьор на камион от щата Канзас, който има жена и три деца. През май 1995 тръгва на рутинно пътуване за Калифорния. След като доставя пратката там, взима друг товар обратно за Канзас Сити. Следващото, което се знае за него е, че на 18 май е видян с огромния си камион с 18 колела да кара бързо през гората Тонто близо до Кингман, Аризона. Почти блъска едни хора и техния автомобил почиващи си в гората.

Камионът спира насред гората, а Уилямс е видян от очевидци да се скита наоколо. Изглежда неориентиран и постоянно повтаря фрази като "ще отида в затвора" и "те ме накараха да го направя". Скоро пристига полицията, но по това време Девин вече го няма и никъде не могат да го намерят. Гората Тонто е на 80 километра от пътя, по който Уилямс нормално би минал, за да се прибере в Канзас. Няма рационално обяснение за поведението му, не е известно да е употребявал наркотици или да има психическо заболяване, макар че преди да тръгне от Калифорния, се е обадил на шефа си и е казал, че има проблеми със съня.

Този случай до толкова нашумява, че дори НЛО изследователи изказват хипотезата, че може да е отвлечен от извънземни. През май 1997 туристи откриват черепа на Улилямс на около километър от мястото където е изчезнал. Никога не се разбира какво му се е случило.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар