05 юли 2016

НЛО монументи в Европа

Знам, че в САЩ правят паметници и монументи на какво ли не. В Поинт Плезънт има статуя на Мотман, а в Розуел - паметник изобразяваш летяща чиния. Не знаех, че и в Европа има подобни скулптури.

Ето например една странна арт инсталация в Съфолк, Англия. Тя е посветена на знаменитото НЛО наблюдение в гората Ренделшам случило се през 1980. В Шотландия има подобен мемориал.


А този паметник се намира в гората край шведския град Енгелхолм. На 18 май 1946 бизнесмен е видял там кацнало НЛО.


Това пък е паметник от Полша:


Този монумент е посветен на най-известния НЛО случай в историята на Полша. Струва си да разкажа за него. На 10 май 1978 селянинът Ян Волски се прибирал с каруцата си към къщи. Бил почти стигнал, когато видял наблизо да се приземява странен обект с размерите на автобус. Скоро при човека дошли няколко малки индивиди, които се качили в каруцата и накарали фермера да я насочи към НЛО-то. Като по-прост човечец Ян не помислил, че това са извънземни, а някакви чужденци идващи от друга държава, въпреки зеленикавите им лица и странните очи. Когато стигнали обекта, съществата качили Волски на борда му и го помолили да се съблече, след което го подложили на преглед. Позволили му да се облече и заедно се хранили с някаква странна храна наподобяваща ледени висулки. Ян Волски си отишъл, но по-късно през деня се върнал на мястото заедно със сина си и няколко от неговите съселяни. НЛО-то го нямало, но на земята ясно си личели оставените от него следи.

Източник

Между другото, не е ли време и в България да се заемем с НЛО-туризъм?

ПОДОБНИ СТАТИИ:
НЛО - кораби на извънземни птици?
Илон Мъск трябва да е извънземен :)
Най-добрите кадри на НЛО за месец май 2016

Няма коментари:

Публикуване на коментар