23 юли 2016

Скорошна среща с рептил

Историята е изпратена до американския блог Phantoms and Monsters.

Преди няколко дни излязох вечерта навън да обиколя фермата си, където живея сама. Тогава видях серия от светлини движещи се по небето. Първоначално не им обърнах внимание, но в един момент една от светлините спря и нещо като капсула изпадна от нея. Аз се изплаших и побягнах обратно в къщата, където се заключих. Аз съм 35-годишна жена и лесно се плаша.

На следващата сутрин се събудих и видях, че една фигура седи на леглото ми. Това бе рептил. Говореше английски, но имаше дълбоко съскане в гласа си. Каза ми:

"Няма да те нараня. Аз съм тук само за да изследвам вашия свят и живота на него. Аз съм само разузнавач и търся проби."

Аз попитах: "как говориш с мен? От къде идваш?"

"Ти просто чуваш езика, който разбираш, но аз не мога да кажа много. Може ли да взема проба от косата ти?"

Аз се съгласих и той се пресегна и ме докосна с ръка по главата. След това дръпна един кичур и го сложи в нещо като цилиндър. Тогава каза:

"Благодаря ти, моят господар ще бъде доволен."

След което изчезна. Кожата ми стана безчувствена на мястото където ме бе докоснал и от тогава имам настинка. Не знам какво да мисля за тази среща. Не се чувствах застрашена, изпитвах само любопитство. Рептилът беше зелен на цвят и мускулест. Бе облечен в черни дрехи от врата на долу. Имаше нещо като колан с инструменти. Очите му бяха големи и лилави. Дали светлините, които видях предишната вечер имат нещо общо? Дали той или друг от вида му пак ще дойде?

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Звезди умират мистериозно в близък звезден куб

2 коментара:

  1. Чудех се кога ли ще забравя, че съм превеждал някоя статия и ще я преведа втори път. Ето че и това се случи. Но и от американския блог ме заблудиха, че е нов случай.

    http://misterika.blogspot.bg/2013/08/blog-post.html

    ОтговорИзтриване