11 юли 2016

Върколак в Западна Вирджиния, САЩ

История изпратена до Phantoms and Monsters.

Това се случи на 8 юни около 7:30 вечерта. Шофирах на запад по Морган Рън Роуд близо до Лубук Лейн в Мононгалия Каунти, Западна Вирджиния. Бях близо до езерото Чийт.

След като подминах Лубук Лейн, забелязах висока фигура да излиза от гората и после пак да се връща сред дърветата. Не карах много бързо, така че, можах да я разгледам сравнително добре. Все още обаче не мога да повярвам на това, което видях.

Съществото се извърна и ме погледна. Кълна се - това бе вълк стоящ на два крака. Главата му беше огромна, с дълга тъмна коса / козина. Тялото му беше почти като на добре сложен човек, макар все така да запазваше характеристиките си на вълк. Краката не ги видях добре, но определено бяха вълчи. Имаше мускулести човекоподобни ръце с дълги нокти. Очите проблясваха. Лицето си беше вълче - с вълчи муцуна и уши. Съществото изглеждаше зло.

Мисля, че държеше нещо в дясната си ръка, но тялото му ми пречеше да видя добре. Изгледа ме няколко секунди след което с няколко стъпки се скри сред храстите.

Като се прибрах потърсих други подобни наблюдения описани в Интернет. Не намерих от Западна Вирджиния, но това се случи близо до границата с щата Пенсилвания, а там има.

Източник

1 коментар:

  1. Това е невероятно! Чудя се какво е държал вълка. Дали е било вече мъртво животно или... нещо по - интересно?! Но се съмнявам да е зло - тези създания по природа са добри, но при трансформация не става дума за желание, а за самозащита и страх. Все пак, ако знаеха че няма да ги нараним щяха да се разкрият доброволно, но и те, пък и ние знаем че не е така. Аз не им желая злото, но има хора по опасни и от тях, които жадуват да покажат своятя "сила", като нараняват другите.

    ОтговорИзтриване