02 юли 2016

Неразгадани изчезвания - Чарлз Хорвард

През 1989 Чарлз Хорвард (Charles Horvath) е на 20 години, когато решава да напусне родната си Англия и да замине за Канада. Там той се скита няколко месеца на автостоп. На 11 май пристига в провинцията Британска Колумбия и отсяда в един туристически къмпинг край Келоуна. От там праща факс на майка си, че ще успее да се срещне с нея в Хонг Конг на 21-вия си рожден ден. Това обаче не се случва. Минават няколко месеца без никаква вест от Чарлз и майка му Денис Хорвард започва да се безпокои - той винаги е поддържал контакт с нея.

Майката на Чарлз Хорвард заминава за Британска Колумбия да го търси. Открива, че той внезапно е изоставил палатката си и всичките си принадлежности в къмпинга и е изчезнал. Денис отпечатва и разлепя плакати с молба за информация относно изчезналият ѝ син. Една вечер след като се прибира вв хотела си, жената намира следната бележка:

"Видях го на 26 май. Ние бяхме на парти и двама човека го пребиха. Той умря. Тялото му е в езерото край моста."

Водолази претърсват това място в езерото, но не откриват нищо. Скоро обаче Денис получава нова бележка, която казва, че са търсили от погрешната страна на моста. Водолазите отново правят претърсване и този път наистина намират мъртво тяло. Оказва се обаче, че това не е Чарлз, а местен човек, който се е самоубил.

Междувременно Денис намира свидетели, които потвърждават, че сина ѝ действително е бил на някакво парти, но не казват да са видели да се бие с някой. Какво точно е станало след този купон и къде е изчезнал Чарлз Хорвард и до днес остава загадка.

Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:
Ларс Митанк - едно мистериозно изчезване от България
Неразгадани изчезвания - Джон Рийд
Неразгадани изчезвания - Джуди Смит

Няма коментари:

Публикуване на коментар