29 юни 2016

Неразгадани изчезвания - Керън Денис Уелс

Керън Денис Уелс е 23-годишна самотна майка от Хаскел, Оклахома. През 1994 решава временно да остави детето си на родителите, за да погостува на нейна приятелка на име Мелиса Шепърд в Ню Берген, щата Ню Джърси.

И така, Уелс наема автомобил и потегля. За последно е видяна вечерта на 12 април 1994 в мотел в град Карлисъл, Пенсилвания, от където се обажда на приятелката си. Двете се разбират да се срещнат именно в този мотел. Шепърд пристига по-късно през нощта, заедно с още двама приятели - мъже. Но Керън Уелс не е в стаята си, но повечето вещи са оставени там.

На следващата сутрин наетата от Уелс кола е намерена на цели 56 километра от мотела. Автомобилът е бил привършил горивото си, а вратите са били широко отворени. Вътре са намерени някои дребни неща, включително малко марихуана. В близка канавка е открито портмонето на Керън.

Най-удивителното от всичко е, че километражът не показва разстоянието, което е нормално да бъде изминато от град Хаскел, от където тръгва жената, до Карлисъл. Изминатите километри отгоре са над 1100 (700 мили)! Започва разследване и действително се установява, че преди да пристигне в мотела в Карлисъл, Уелс е посетила два други града, които въобще не са и по път, а са доста в страни. Какво е търсила там? При последният си разговор с Шепърд, Керън и казва, че се е губила няколко пъти през деня.

Така и не се разбира защо е напуснала внезапно мотела преди да дойде приятелката ѝ. Керън никога не е намерена.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар