10 юни 2016

Илон Мъск трябва да е извънземен :)

Илон Рийв Мъск е изобретател, бизнес магнат, инвеститор и милиардер. Името му се свързва с космическата компания SpaceX, електрическите автомобили произвеждани от Tesla Motors, както и със системата за онлайн разплащания PayPal. С други думи той има невероятен нюх към новостите и умее да печели пари без мръсни номера. Следователно, с още по-други думи, той не може да е обикновен човек, трябва да е извънземен :)

Следват "доказателствата".

SpaceX - космическата компания е само параван, място където да си крие собствената летяща чиния с която е дошъл от космоса.

Планът да думне Марс с ядрени бомби. Преди време Мъск предложи да се взривят няколко ядрени глави над полюсите на Марс, за да се затопли климата на Червената планета. Глупости! Иска да избие другите извънземни, които са го изгонили от там.

За щастие изглежда са се помирили, защото сега Илон Мъск има друг план....

Планът хора да кацнат на Марс. Ясно е, че иска да се върне на родната си планета, колкото и да го отрича:Планът да се пенсионира на Марс. Мъск на няколко пъти е казвал, че иска да прекара старините си на Марс. Помислете! Къде хората искат да преживеят последните дни от живота си? На родните си места! Явно Марс е родната планета на Мъск.

Tesla Motors - сто процента вкарва нови (извънземни) технологии, за да спаси нашата планета от екологичната катастрофа към която е тръгнала заради изкопаемите горива и глобалното затопляне.


Автопилотът в колите на Тесла. Ясно е, че хората не са толкова интелигентни като неговата собствена извънземна раса. Нормално е да ни трябва автопилот.

Powerwalls - това са грамаданските батерии, които Тесла произвежда и чиято идея е да захранват домовете на хората. Но никой не знае какво има в тях!


Мегазаводът. Мъск планира да изгради мегафабрика в пустинята Невада, целият ѝ покрив ще е със слънчеви панели. Ясно ни е за какво ще му е всичкото това електричество - да захранва мегантената с която да се свързва с космическите си приятелчета. Заради същото иска да направи и космически интернет.


Познанията му за Слънцето. Няколко пъти си е проличавало, че Мъск има добри познания по физика.

Познанията му по космическо право. Защо така уверено се изказва за това какви биха били правилата в Космоса? Защото вече е бил в извънземно правителство!

Dragon 2. Защо е толкова сигурен в способностите на този планиран пилотиран космически кораб? Защото вече е пътувал с него из Космоса и знае какво представлява!


Живее в Бел-Еър. Кой нормален човек би си купил къща в този квартал на Лос Анджелис? Явно докато Мъск е пътувал към Земята, е гледал много земни телевизионни шоута и затова е останал с впечатлението, че там си струва да се живее.

Киборг. Веднъж неговата бивша съпруга го е определила като киборг!

The Hyperloop. Това не е нова идея - да се транспортират стоки и хора през гигантски тръби. Но преди да се намеси Илон Мъск никой не е предприемал нищо сериозно за реализирането ѝ. Илон ни показа как наистина да я осъществим. Явно на родната му планета, това се използва.

Режим Биозащита. Това ще е една от опциите в бъдещите модели на Тесла, какво знае Мъск, което ние не знаем....

Трета Световна Война. Мъск постоянно предупреждава човечеството за опасността от нова световна война. Очевидно знае нещо, което ние не знаем!

Роботски апокалипсис. Постоянно ни предупреждава и за опасността от роботите. Дали на Марс не се е стигнало до това?

Може да пътува във времето. Често прави коментари за нещо, все едно вече го е преживял и видял. Нарече автомобилът на Ейпъл пропусната възможност. От къде знае, че е щял да бъде успешен този електромобил, който никога (поне досега) не е бил построяван? Видял го е в бъдещето или в друга паралелна вселена?

Не се държи като човек. Мъск спи на бюрото си и мисли, че колите се правят като бебетата. Опитва се да демонстрира човешки емоции, но се проваля.Само го вижте. Може ли това да е човек?


Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар