08 май 2016

Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Уисконсин и Уайоминг

Глен Тъкър е бил пластичен хирург в Уисконсин, който е обезобразил една дузина пациенти след "операция". Днес, той се е превърнал в местна легенда и много от нещата за него са измислени. Ето обаче една история, която е публикувана в "Маями Ню Таймс" и е истинска:

Това е историята на една жена, Джан Лехман, която се е подложила на две операции при "добрия доктор", както иронично той е бил известен преди да се разчуе за издевателствата му.

Лехман се събудила от анастезия при втората операция и видяла как Тъкър я бута на количка от стаята за операции към все по-пусти части на сградата. В първата "операционна" един чистач миел пода, втората била изцяло празна.

Жената отново изпаднала в сън, когато се съвзела усетила, че има електрически кабели в носа си. Тъкър скоро се появил и издърпал кабелите с ръка, разкъсвайки всички шевове. Когато се прибрала в къщи, Лехман, макар и упоена, знаела, че носът и е по-зле отколкото е бил преди да се подложи на процедурата.

Друга жена пък получила две инфекции след операция при Тъкър, а гърдата и била оформена на квадрат. Друга пациентка искала да и се премахнат излишните мазнини, но вместо една докторът и направил цели 13 операции. Един мъж отишъл при "специалиста" защото имам спазми в ръката, докторът наистина му "помогнал" те да изчезнат...като му ампутирал цялата ръка.

Когато се разчуло за случващото се, Тъкър опитал да фалшифицира собствената си смърт. Номерът не минал и той бил проследен до Флорида. Вече нямало къде да бяга и "добрият доктор" се самоубил като преди това застрелял жена си и семейната котка.

*******************

През 2006 в Интернет започнали да се появяват видеа като долното със следното описание

"Инцидентът в Уайоминг (Уайоминското отвличане) е малко познат случай на отвличане / хакване на телевизионно предаване. Хакерът успява да прекъсне излъчването на местен канал и го заменя със собствено видео. То съдържало кадри на отрязани човешки глави показващи различни емоции и пози.

Позицията на камерата се сменяла често (обикновено на всеки 10-15 секунди) и често имало "СПЕЦИАЛНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ". Този клип е взет от една от тях. Видеото е основно познато само в района и дори това нямаше да е така, ако не бе ефекта, който кадрите имаха върху аудиенцията."Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Ню Мексико и Ню Йорк
Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Северна Каролина и Северна Дакота
Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Охайо и Оклахома

2 коментара:

  1. Тази история му я разказа един мой приятел в часа по български.
    Та преди около 1 - 2 години той било на вилата си край Варна. Една нощ баба му и дядо му му казали той 
    и братовчетка му да изкарат кучето от навеса. Навеса бил като обор но не толкова голям. Там било тъмно нямало лампа да светнат. Клетката на кучето било точно до вратата за влизане в гората но имало ограда. Те влезли. Когато стигнали до клетката на кучето и точно в този момент моят приятел ще го нарека просто дани видял на оградата към гората две червено ярки топки приличали на очи. Не виждали нищо понеже било тъмно. Те пуснали кучето и избягали. После минали от там с големия фенер но там нямало нищо. Първоначално не му повярвах но него наистина го побиха тръпки когато говореше. Възможно ли е наистина да е видял нещо.    ОтговорИзтриване