06 май 2016

Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Вашингтон и Западна Вирджиния

Има една зловеща легенда свърза а с гробището "Малтбис" във Вашингтон. Твърди се, че там някога е имало подземна гробница на богата фамилия, до дъното на която се е стигало по 13 стъпала. Ако ги извървиш и след това се обърнеш и погледнеш нагоре, ти ще надзърнеш директно в Ада и ще загубиш ума си. Твърди се, че няколко деца са го пробвали това и повече никога не са промълвили и една дума до края на живота си.

Твърди се, че преди няколко години гробницата мистериозно е срината и заравнена.


Най-страшната легенда от Западна Вирджиния е свързана с така нареченото "извънземно чудовище от Флатудс". Колкото и фантастично да звучи тази история обаче, тя до голяма степен се приема за истинска! Това не значи, че действително там имаме проява на нещо свръхестествено, може би има логично обяснение. Поне една такава възможност съм разгледал в тази статия:

Чудовището от Флатудс - дело на военните?


Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Мисури и Монтана
Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Небраска и Невада
Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Ню Хемпшир и Ню Джърси

1 коментар:

  1. Тази история му я разказа един мой приятел в часа по български.
    Та преди около 1 - 2 години той било на вилата си край Варна. Една нощ баба му и дядо му му казали той
    и братовчетка му да изкарат кучето от навеса. Навеса бил като обор но не толкова голям. Там било тъмно нямало лампа да светнат. Клетката на кучето било точно до вратата за влизане в гората но имало ограда. Те влезли. Когато стигнали до клетката на кучето и точно в този момент моят приятел ще го нарека просто дани видял на оградата към гората две червено ярки топки приличали на очи. Не виждали нищо понеже било тъмно. Те пуснали кучето и избягали. После минали от там с големия фенер но там нямало нищо. Първоначално не му повярвах но него наистина го побиха тръпки когато говореше. Възможно ли е наистина да е видял нещо.

    ОтговорИзтриване