02 май 2016

Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Тексас и Юта

Това е снимка от сградата на медицинското училище в Галвстън, Тексас. Мнозина сякаш различават лице на стената. Който каквото и да е правил, то не може да бъде заличено. Легендата твърди, че това е лицето на човека, който първоначално е притежавал сградата. Той не е искал тя да бъде дарена за медицинско училище и изглежда още недоволства от това.


В Юта се разказва за един полицай, който всъщност е убиец. Това е истински ужас - да сте закъсали на пътя и до вас да спре пътен полицай, който да се окаже опасен злодей. Историята има корени в действителността - легендарният сериен убиец Тед Бънди, който се е обличал в полицейска униформа без да е бил в действителност полицай.

Веднъж Бънди позвънил на вратата на една жена и ѝ казал, че някой е разбил и обрал нейната кола и тя трябва да дойде с него до полицейското управление, за да подаде оплакване. Жената се усъмнила, че има нещо нередно, когато "полицаят" искал тя да се качи в обикновена кола, а не в полицейска патрулка. След това Бънди се опитал да и сложи белезници, ни тя го изритала и побягнала към истинската полицейска станция.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Илинойс и Индиана
Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Айова и Канзас
Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Кентъки и Луизиана

Няма коментари:

Публикуване на коментар