09 април 2016

Човек намира снимка на НЛО на телефона си, която не помни да е снимал

Наскоро един човек от Америка (с псевдоним Killerfishfinger в Reddit) е публикувал тази странна снимка. Още по-странно е, че не помни да я е заснемал. Твърди, че един ден я е намерил на телефона си. Проверил часа и датата на снимката - тя била заснета в 22:51:22 предишната вечер, а по това време човекът спял.


Друг интернет потребител с ник Runner_one обработил снимката, така че да стане по-ярка. Така се показали нови детайли. Ясно се вижда на по-светлата снимка човек, който стои в полето, а пред него в небето има нещо като НЛО. Първият потребител Killerfishfinger казва, че това не е той.


Killerfishfinger смята, че дърветата които се виждат в далечината много приличат на тези, които се намират недалеч от двора му. Той живее сам и си няма на идея кой може да е този човек от снимката.

Дали всичко е сложна измама дело на Killerfishfinger? Или някак си е успял да заснеме отвличане на непознат от НЛО? Може би Killerfishfinger ходи на сън с телефон в ръка и докато е вървял пред къщата си, е заснел това?

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
"Досиетата Х", сезон 10, най-добрите мини-серии на планетата
Да извикаш НЛО...чрез медитация

Няма коментари:

Публикуване на коментар