07 април 2016

Зловещо: сън с последствия в действителността

Почти всеки е имал странни сънища и кошмари, а мнозина са преживявали това, което психолозите наричат "сънна парализа". Тя е любимото обяснение за всякакви нощни паранормални преживявания. Следващият случай обаче не може да се впише в картинката, чудно ми е как психолозите ще го обяснят. Разказва го млад мъж (вероятно от САЩ или Великобритания), който има чести преживявания свързани със сънната парализа.

"Аз се събудих и веднага осъзнах, че моето тяло е напълно парализирано както обикновено. Опитах се да се отпусна, както обикновено правя и да заспя отново, но тогава нещо странно се случи - три същества се материализираха пред мен.

Две от тях нямаха различими черти, но третото изглеждаше крайно зловещо. Имаше най-ужасяващите бели очи, които някога съм виждал, къса бяла коса и набръчкано лице. То се качи на гърдите ми, докато другите две същества подобни на хора-сенки ме хванаха за ръцете.

Третото същество почти ме задушаваше с колена на гърдите ми. Внезапно то се наведе напред и започна да нашепва в ушите ми. Не мога да си спомня всичко, което ми казваше, но помня това - казваше ми, че да се моля няма да има особена полза в този момент (което е смешно, аз съм атеист!)."

Това зловещо нападение приключва с опит на съществото да целуне мъжа, след което човека напълно се разбужда и съществата изчезват. До тук нищо толкова необичайно за сънната парализа. Има обаче и продължение.

"Аз все още бях под влияние на случилото се и се опитвах да си поема въздух. Погледнах часовника - бе 6 сутринта. По незнайна причина реших да стана и да отвеся прозорците мислейки си, че всичко е свършило. Когато дръпнах завесите обаче, видях три малки сини сфери от светлина и веднага припаднах. Дойдох в съзнание след 3 часа."

По-късно през деня брат му, който спи в съседната стая, му казал, че видял странна сянка да напуска стаята на мъжа преживял нападението. Било по същото време.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар