03 април 2016

С балон над гробището

История разказана в американското радио-предаване "Coast to Coast AM".

Аз бях в колежа в Остин през 80-те години и ние търсихме нещо евтино и забавно за свободното време. Така намерихме полетите с балони. Освен екипажа, има и екип на земята с автомобил, които го следват. Ако примерно се налага балонът да кацне в частна собственост, те искат разрешение от собственика.

Така, бе утрин, слънцето тъкмо се показваше и ние излетяхме. Към края на полета преминахме над едно гробище. Там забелязах три деца, не помня дали бяха две момчета и момиче или две момичета и момче, но нямаха добри маниери - тичаха направо през гробовете, а на нас винаги са ни казвали да не стъпваме на гроб. Другите хора в балона също ги видяха, но тогава обърнахме внимание на нещо - нямаше никакви възрастни с тях, къде бяха родителите им? Това гробище се намираше сред нищото, не бе в някое селище, на близо нямаше къщи. Може децата да бяха дошли сами, но не видяхме наоколо да има велосипеди. Свързахме се с екипа на земята и ги попитахме дали виждат някого наоколо и те казаха, че не виждат никой.

Скоро кацнахме близо до гробището и веднага отидохме там, но от децата нямаше и следа. Къде бяха изчезнали за толкова кратко време?

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Мъртва приятелка, но в друга вселена?
"Какво удари моята кола в движение?"

Няма коментари:

Публикуване на коментар