28 април 2016

Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Роуд Айлънд и Южна Каролина

Може би сте гледали филма "Заклинанието" (The Conjuring). Но дали знаете, че той е базиран на случай разиграл се в истинска къща в Роуд Айлънд? Най-интересното е, че се твърди, че този филм всъщност е доста точен. Нима наистина дух на древен сатанист на име Батшеба (Bathsheba) е обитавал тази къща и нима наистина се е вселил в едно от децата?


Най-страшната легенда от Южна Каролина е свързана с едно гущероподобно същество. За първи път го е видял един шофьор спрял край пътя, той описва случката така:

"Аз погледнах назад и видях нещо да тича през полето към мен. Бе на няколко метра и видях светещите му червени очи. Скочих в колата и заключих вратите тъкмо на време, защото създанието хвана дръжката. Можех да го видя от врата надолу, имаше три големи пръста на ръката, дълги черни нокти и зелена кожа. Бе силно и ядосано. То скочи на покрива. Аз потеглих и натиснах газта, за да падне."

От тогава "човекът-гущер" е виждан няколко пъти. Полицията е намирала изоставени коли със странни драскотини по тях и следи от зъби. Не е ясно какво е станало със собствениците им.

През 2015 една жена успява да направи долната снимка, освен ако не лъже.


Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар