26 април 2016

Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Орегон и Пенсилвания

С езерото Кратер в Орегон се свързват някои зловещи истории. Планинари са намирали обезобразени човешки тела на пътеката обикаляща водния басейн. Често са виждани НЛО или Бигфут наоколо.

Разказва се, че през 70-те години на ХХ век е намерено мъртво тяло, което е било разтопено в собствените си дрехи. Обувките липсвали, а чорапите били намерени на няколко метра, пълни с кости от пръсти.

Действително около езерото са изчезвали хора. Дали са се удавили или нещо още по-зловещо им се е случило?


В Пенсилвания пък има един извънградски път наречен Косарт Роуд. Затънтен и самотен, той изглежда доста плашещо. На него все пак има една къща, която местните наричат "Култовата къща". Твърди се, че понякога тя е посещавана от неизвестни хора, които паркират черни джипове пред нея. С тези мощни машини ще прогонят всеки дръзнал да се приближи.

Има няколко версии на легендата за това кой е притежател на къщата. Едни твърдят, че тя е собственост на сатанисти, а други, че там се подвизава Ку Клус Клан. Трета версия казва, че тя е притежание на богата фамилия в която хората се женят помежду си, за да не излезе богатството извън семейството.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар