23 април 2016

Случай на деца с черни очи от преди една година

Наскоро един диджей от Канзас Сити, САЩ се е обадил в радио програмата "Darkness Radio" и е споделил интересна история.

Случи се преди една година Отивах към работата с автомобил и бе 4 сутринта. Нямаше никой друг на паркинга. Тъкмо щях да сляза от колата и да вляза в сградата, когато се случи нещо странно. Наведох се да взема зарядното на телефона и когато се изправих една тинейджърка бе застанала до стъклото на автомобила от към моята страна, а малко момче стоеше от другата. Момичето имаше доста бледа кожа и сламено руса коса. Момчето беше с подстрижка "нула номер". Очите им бяха черни като нощта.

Момичето каза "извинете ни, сър, но ние имаме нужда някой да ни закара до къщата на мама няколко пресечи по-надолу. Ако отидем пеша, тя ще се ядоса"

Аз придобих някакво странно чувство, нашепващо им да не ги пускам в колата. Та това май бяха децата за които се разправят истории, че убиват хора. Казах им, че трябва да отида на работа, но ще им дам пари за такси. Момичето каза:

"Не ти искаме парите, искаме да ни закараш".

Твърдо казах:

"Не! Взимайте парите и изчезвайте!"

В този момент телефона ми звънна и погледнах към него. Посегнах и да взема малко пари от мястото в колата до пепелника. Когато отново погледнах през стъклото, децата ги нямаше. Паркингът е голям, не може да са избягали за толкова кратко време без да ги видя.

Обиколих с автомобила околните блокове, но нямаше деца. Отново спрях на паркинга, но не излязох от колата докато слънцето не се показа.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар