22 април 2016

Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Северна Каролина и Северна Дакота

В Северна Каролина се разказва за един опасен звяр. Първите истории се появяват през 50-те години на ХХ век. По онова време доста селскостопански животни са открити мъртви, със счупени челюсти и изцяло изсмукана кръв. Хората организират хайки с цел да убият хищника, какъвто и да е той, но нападенията внезапно спират.

През 2006 обаче започват отново, като получават дори още повече известност в медиите. "Хистъри Ченъл" праща екипа от поредицата "Monsters Quest", за да разберат какво може да е това тайнствено животно. Те решават, че може да е пума...а може и да не е....


През лятото на 1966 в Северна Дакота се случва вълна от наблюдения на НЛО. Е, някои от тях може да са просто плод на масовата истерия разразила се след първите съобщения - може на хората да са им се привиждали летящи чинии в облаците и самолетите. Но поне някои случаи няма как да се обяснят толкова просто.

През август властите провеждат изстрелвания на ракети. Официалните лица твърдят, че тези опити са виновни за вълната от наблюдения на странни обекти. Мнозина обаче се съмняват - мислят, че нарочно ракетите са изстреляни, за да има удобно обяснение.


Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар