29 март 2016

Най-страшните градски легенди от всеки щат на Америка - Флорида и Джорджия

Разказва се, че има нещо зловещо в гробището на малкия град Касадага във Флорида, нещо което твърде много прилича на трон. Той дори си има име - "дяволският стол" и според легендата дяволът наистина често се навърта наоколо. Всъщност това е просто тухлена пейка на която хората да сядат. Въпреки това историите за нея не отмират, дори се появяват нови. Например, ако оставиш отворена бира на нея, на сутринта ще я намериш изпита. Браво! Знае какво да пие дяволът - бира, а не чай и кафе.


В щата Джорджия пък най-популярната и зловеща легенда е свързана с един мост. Някога живяло едно бедно семейство, те очаквали петото си дете. Мъжът обаче съзнавал, че няма достатъчно пари да го издържа, затова уговорил доктора да убие детето веднага след раждането (без знанието на майката).

Докторът така и направил, след раждането взел детето, отишъл до най-близкия мост и го хвърлил от там. Легендата разказва, че ако по време на пълнолуние отидеш на моста и поръсиш детска пудра наоколо, ще видиш малки стъпки по нея. Освен това ще чуеш и бебешки плач в далечината.


Източник

2 коментара:

  1. Първата история не е толкова интересна, но втората ЛОООООЛЧ стряска ме.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. damn dqvola piel bira :D i thought he drink whiskey

      Изтриване