04 март 2016

Невероятни предложения - с уловки (част 3)

Пътешествие около света

През 2004 един човек пуснал обява, че предлага пътешествие около света за един месец включващо посещения на места в Америка, Европа и Индия.

Цена: безплатно

Уловката: За да се възползвате от тази оферта, трябва задължително да се казвате Елизабет Галагър. Историята е следната. Така се казвала бившата приятелка на мъжа предлагащ пътешествието. Туй купил две резервации - на нейно и на свое име. Междувременно обаче двойката се скарали и разделили. Вместо да върне билетите и да си поиска парите, човекът решил да намери някой със същото име, който да замести бившата му приятелка. С него се свързали 18 жени на име Елизабет Галагър и в крайна сметка той заминал на околосветското пътешествие с една от тях. Така че офертата вече не е валидна, но си струваше да се спомене - необичайна история е.


Студентска квартира

Поне няколко колежи по света (включително в Холандия, Франция и САЩ) дават напълно безплатно малки апартаменти за ползване от студентите.

Уловката: Всъщност живеете в старчески дом и трябва поне 30 часа на месец да прекарвате със старците като "добър съсед".


Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар