22 февруари 2016

Хуманоиди в южно Чили

Това е случай разиграл се на 16 декември 2015. 24-годишен студент на име Мигел от колежа в Консепсион, се бил прибрал в провинцията (в региона Аракания), за да прекара празниците с роднините си. Във въпросния ден, той и брат му Патрицио (на 14 години) решили да покарат колела сред близките дръвчета. Било горещ следобед (в южното полукълбо през декември е лято). След около час каране, те скрили велосипедите в храстите и продължили пеша да се скитат из гората в търсене на някой от многото потоци в които да се охладят. Намерили подходящо място и няколко часа отмаряли във водата. Взело обаче да се стъмва и Мигел предложил да се прибират. Докато вървели по абсолютно същия маршрут по който дошли, двамата братя чули странен звук зад тях подобен на два удрящи се камъка. Когато се обърнали, с удивление видели две хуманоидни създания да се взират в тях.

Според описанието направено в последствие от братята, създанията били високи около 3 метра, имали дълги ръце и непропорционално големи усти. Като цяло изглеждали зловещо. Телата им изглежда били покрити с прилепнало зелено облекло (а може би това им е била самата кожа). Освен това сякаш излъчвали силна топлина, чувството било същото което изпитваш докато стоиш до фурна или разпален лагерен огън.


Мигел бил толкова шокиран, че се спънал и паднал назад на земята, а по-малкият му брат започнал да плаче, парализиран от страх. С върховни усилия Мигел се надигнал и хванал Патрицио за ръката. Двамата побегнали, а съществата ги последвали. Стигнали до тях и разказали на майка си какво са видели. В същия миг чули отново звука подобен на блъскащи се камъни. Мигел погледнал навън и видял двете същества да наблюдават къщата. Те известно време изследвали наоколо, след което се прибрали в гората.

В Чили от години се съобщава за подобни случаи на видени хуманоиди.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Мъжът с черни очи в гората

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)