20 февруари 2016

Подборка на зловещи новини

Често се убеждавам, че не е нужно да се ровя по паранормалните сайтове, за да намирам странни и зловещи новини. Редовно попадам на такива в "мейнстрийм" медиите. Следва кратка подборка на това, което съм намирал напоследък.

Група работници извършващи ремонт на стара къща, са намерили нещо странно в една вентилационна шахта - дъска Уиджа. Публикували са снимки в Интернет, като не уточняват къде се намира къщата - нито в кой град, нито в коя държава. Какво прави тази дъска там? И къде ли е показалеца?


Източник

**********************

Перуанските здравни власти спешно пращат медицински работници сред индианските общности в района Лорето, на 1100 километра от столицата Лима. Причината е сериозна - за последните 5 месеца 12 деца са починали след като са били ухапани от прилепи-вампири. Както е видно от името им, това са прилепи, които смучат кръв, обикновено от други животни. Явно и човешката кръв им се е усладила....Зловещо!Източник

**********************

А следващата новина, освен че е зловеща сама по себе си, се връзва и с едно странно съвпадение. Както редовните читатели знаят, към блога има чат където пишат всякакви хора. Вечерта на 13 февруари, някаква потребителка, вероятно с развинтена фантазия, разказа как викала духове и след това ги ръгала с нож. Което е нечувано - от кога безплътен дух може да се убие с нож, а и нали уж духовете са вече мъртви? Не помнех да съм чувал нещо подобно. Само няколко часа по-късно попаднах на подобна новина! Съвпадението не е ли зловещо?

Случката се е разиграла в град Мейпълуд, Минесота, САЩ. Жена, изгубила съзнание, е намерена в къщата си от свои роднини. Къщата била заключена, а жената била покрита с кръв, до нея имало нож. Веднага са извикани медици и полиция. Оказало се, че кръвта не е на жената, а е чужда. Когато тя се свестила, разказала как била нападната от два духа и се наложило да наръга единия с нож, за да се спаси. В къщата се виждала кървава следа, все едно някой ранен се е движел, но тя не продължавала навън, сякаш който и да е кървял изведнъж е изчезнал. Полицията естествено не вярва в духове и взема случая много на сериозно. Предполагат, че жената е наранила жив човек и в момента издирват свидетели. Този неизвестен човек не е потърсил медицинска помощ за раната си в никоя местна болница, няма регистрирани такива пациенти. Загадка наистина.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Дете с черни очи в мол (случай от тази Коледа)

1 коментар:

  1. Тази потребителка сигурно преди това е попаднала на тази статия и след това ти я разказва в чата. Разбира се няма да ти я преразкаже дословно, но явно е искала да и повярват. Съвет: не взимай за чиста монета мненията на другите, иначе ще свършиш я в лудницата, я под някой мост.

    ОтговорИзтриване

Най-популярни (последни 7 дни)