29 февруари 2016

Невероятни предложения - с уловки (част 1)

Имението на Плейбой

Това легендарно имение е построено през 1927. Там са се провели безброй фотосесии с атрактивни модели и още повече луди партита. 

Продава се за 200 милиона долара.

Уловката: Цената е доста солена, но не това е проблемът. Който купи този имот, ще трябва да съжителства с Хю Хефнър, основателя на "Плейбой". Това е включено в договора - за да имаш това имение, трябва да търпиш този ексцентрик докато е жив (в момента той е на 89 години). Забранено е да му надзърташ в спалнята.


Град Гарнет, Монтана, САЩ

Гарнет е един от най-добре запазените миньорски градове в САЩ. Властите търсят доброволци да живеят там за един месец. Градът, макар и необитаван има салон, хотел и други исторически сгради, някои построени още през далечната 1892 година. Ще получиш свое жилище там и осигурена храна, а работата, която ще трябва да вършиш ще е с работно време до 16:30 (не се споменава каква точно е работата).

Цена: безплатно, дори ще ти плащат.

Уловката: градът няма течаща вода и електричество, но не това е основният проблем поне според някои. Твърди се, че Гарнет е фрашкан с привидения! Виждани са много духове, а някои смелчаци посетили града през нощта твърдят, че са чували пианото в салона да свири в тъмното.


Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Блатото Манчак в Луизиана

Няма коментари:

Публикуване на коментар