04 януари 2016

Предсказанията на Крейг Хамилтън-Паркър

През 2013 и 2014 отделих четири на брой статии на предсказанията на няколко български гадатели. На практика нищо не познаха и затова се отказах повече да следя "великите прозрения" на българските предсказатели.

Последната четвърта статия от поредицата можете да видите тук, има и линкове към предишните части:


Сега обаче ми попаднаха предсказанията на един британец. Може би Крейг Хамилтън-Паркър ще има по-голям успех от българските си колеги? Във всеки случай прави доста по-смели предсказания. Ето ги и тях:

- Международната терористична група ДАЕШ, активна в Германия, ще се опита да убие канцлера Ангела Меркел. (Грешно!)

- Доналд Тръмп ще се оттегли от надпреварата за Белия дом поради заболяване, а битката ще продължат Буш и Хилари Клинтън. Накрая ще празнуват републиканците. (Грешно!)

- Ще се засили десницата в Испания, Италия и Франция, което ще доведе до големи безредици по улиците. (Донякъде има засилване в Италия и Франция, за Испания не съм толкова сигурен, не видяхме големи улични безредици, затова: Грешно!)

- Комета или астероид много бързо ще се приближава към Земята, а учените няма да имат представа за това. (много метеорити се приближиха до Земята без да бъдат засечени, но никой не представляваше особена опасност, както би се предположило, че се намеква в това предсказание, затова: Грешно!)

- Индийската икономика ще продължи да расте, но затова ще се стигне до разпадане на китайската валута, след сътресения. (Грешно!)

- Ще се случи политически скандал, след като ще се появят снимки, на които севернокорейския лидер Ким Чен Ун ще бъде гол. (Грешно!)

- Турция ще атакува кюрдите в Сирия. - Ще се стигне до нова вълна от бежанци от Украйна и Грузия, тъй като руснаците ще действат по-остро. (Имаше отделни турски атаки срещу сирийските кюрди, но голяма офанзива поне засега няма срещу тях, освен това нямаше нова вълна от бежанци от Украйна и Грузия, затова: Грешно!)

- Голямо земетресение в Хималаите ще доведе до спукване на язовирни стени. (Грешно!)

- Невиждани валежи ще помрачат Олимпийските игри в Рио де Жанейро. (Грешно!)

- Ще се случи референдум, свързан с Европейския съюз и излизане на някои страни от общността. (Вярно! Великобритания)

- Пожар ще погълне една от историческите холандски сгради и някои шедьоври ще бъдат напълно унищожени. (Грешно!)

- В борбата срещу терористите ще се прилага нова форма на нанотехнологиите. (Грешно!)

- Принц Филип, херцог на Единбург, ще се разболее тежко и операция ще спаси живота му. (Грешно!)

- 2016 ще бъде година на внезапни промени в природата, а морето ще "погълне" един японски остров. (Грешно!)


Аз така и така следя внимателно какво се случва по света, така че не ми пречи да проверявам и прогнозите на този британец. Вероятно в края на годината ще обобщя дали е познал нещо.

1 коментар:

  1. Някой предположения са невероятни фантазии, а други като например "Принц Филип ще се разболее тежко и операция ще спаси живота му" не са чак толкова сложни за предполагане. Знаем че принц филип е доста възрастен, а възрастните хора са доста повече предразположени към заболявания.

    ОтговорИзтриване