03 януари 2016

Голи и уплашени

"Голи и уплашени" (Naked And Afraid) е американско телевизионно шоу в което няколко двойки, мъж и жена, се оставят за 21 дни на някое отдалечено от цивилизацията място, чисто голи. Наскоро един от участвалите в предаването, Брандън Дикс, се е обадил в една паранормална радио програма и е разказал какво му се е случило по време на снимките.

През октомври аз бях избран да участвам в епизод на "Голи и уплашени" по Дискавъри Чанъл. За първи път разказвам за това на някой друг извън семейството ми. Аз и една жена бяхме оставени голи на един остров край брега на Мексико за 21 дни. През деня идваше телевизионният екип и ни снимаше, но през нощта оставахме напълно сами.

За да се отървем от комарите, сядахме във водата край брега. Така беше и поредната нощ в която седяхме под лунната светлина и си говорехме. Тогава видяхме трима-четирима човека да се движат по брега към нас. Бяхме от две седмици на острова и знаехме, че няма никого, затова естествено се уплашихме. Все пак бяхме край Мексико и си помислихме да не са трафиканти или нещо такова. Побягнахме и се скрихме сред дърветата където изгасихме огъня в бивака ни. Те минаха директно пред лагера ни. Дори не ни погледнаха, тотално ни игнорираха. Бяха облечени много странно, поне до колкото можахме да видим под лунната светлина. Имаха превръзки около кръстовете си и огърлици. Изглеждаха точно така както си представяме древните маи.

В последствие питахме снимачния екип дали не са пращали някой за нощни снимки без да ни кажат, но те отрекоха. Интересното е, че след няколко дни докато се разхождах по плажа, попаднах на древни индиански развалини. От две седмици бях там, а не ги бях забелязал! Може би момента не е бил подходящ да ги "видя".

Никога повече не видяхме тези хора. Те не бяха полупрозрачни (като призраци) през онази нощ.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар