27 декември 2015

Среща със Слендермен от 1981?

Това се случило на 30 януари 1981 в Позохондо, Албасете, Испания. Майка и син пътували с автомобил по път извън града, когато забелязали висока тъмна фигура да стои на пътя. Синът, който шофирал, изкоментирал колко непредпазлив е този човек да стои на платното.

Когато го наближили, забелязали, че фигурата стои напълно неподвижно. Момчето примигнало с фаровете, за да го накара да се отмести по-настрани, но онзи не помръднал. Дори се наложило да намали и да направи лек завой, за да избегне удара с "човека". Тогава майката и синът видели, че това въобще не е човек. Хуманоидът бил два метра висок, бежов на цвят (не се уточнява дали самото му тяло или дрехите му, ако въобще е носил дрехи), а главата му била деформирана и сякаш нямал лице.

Докато минавали покрай него, съществото се преместило три крачки по странен плъзгащ се начин. Синът веднага натиснал педала на газта и не намалил докато не стигнали града.

Между другото през същия ден местен полицай съобщил, че е видял голяма оранжева светлина да се снижава край същия път. Не е ясно дали двете наблюдения са свързани. Едно време все още не е съществувала легендата за Слендермен и затова паранормалните изследователи решили, че видяното създание е извънземен.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар