24 ноември 2015

Децата с черни очи и мъжете в черно

За така наречените деца с черни очи има много теории. Ако оставим на страна вероятността това да е изцяло измислена градска легенда, теориите са техния произход варират в големи граници - от духове и демони до извънземни хибриди свързани със "сивите" извънземни.

Ето, че още една интересна теория се появи - тези "деца" да са свързани с друг мистериозен феномен - "мъжете в черно". Тази хипотеза е изказана в статия на Ник Редфърн, който цитира и други изследователи.


Да започнем с приликите. Класическите "мъже в черно" (МЧ) носят черни костюми и черни шапки тип бомбе. Децата с черни очи (ДЧО) обикновено са с черни суитчъри с качулки. Най-често и МЧ и ДЧО се появяват късно през нощта и се опитват да проникнат в къщите на хората. Някои очевидци срещали се с деца с черни очи ги описват с твърде бледа кожа, почти изкуствена, докато други разказват, че са били с мургава кожа, като на хора от средиземноморието. Други варианти няма, аз също не съм чувал за случаи на ДЧО - азиатчета или негърчета. За "мъжете в черно" е характерно същото. Въпреки, че в едноименния филм единия главен герой е негър (Уил Смит), хора срещали МЧ на живо ги описват с бледи лица като на мъртъвци или мургави като италианци или испанци. А ако се върнем на децата с черни очи, нито един свидетел никога не е описвал те да са имали акне, а обикновено изглеждат на такава възраст за която са характерни младежките пъпки.

Следващото по което си приличат МЧ и ДЧО е маниера им на говорене - монотонно и някак си странно. Сякаш се опитват да осъществят умствен контрол. Често пъти използват неуместни изрази ("хранено време ли е?" вместо "време за хранене ли е?").


Последното на което Ник Редфърн обръща внимание са електронните смущения. Неговите преживявания са описани в тази статия:


Почти винаги, когато участва в радио-предаване и се заговори за "мъже в черно", започват да се появяват странни смущения. Същото се случило и при едно интервю посветено на "децата с черни очи".

Всичко казано до тук дали е просто съвпадение, или двата феномена действително имат някаква връзка?

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Времеви аномалии - част III
Деца с черни очи - един сериозен изследовател

Няма коментари:

Публикуване на коментар