04 септември 2015

НЛО добиват злато от вулканите?

От години на видео кадри и снимки направени край активни вулкани се забелязват странни обекти - така наречените НЛО. Скептиците казват, че нищо странно няма - това са буболечки прелетели на близко разстояние пред камерата, камъни изхвърлени от самите вулкани и т.н. Други убедено заявяват, че това са кораби на извънземни. Нека за целите на тази статия да приемем, че те са прави - това наистина да са чуждопланетни кораби. Тогава естествено се повдига въпросът какво правят около земните вулкани.Според някои НЛО-тата се зареждат с геотермална енергия, според други ползват вулканите като входове към подземни бази. Трети мислят, че защитават човечеството като предотвратяват сериозни изригвания. Пол Сибърн от сайта "Mysterious Universe" обаче изказва една теория, която поне аз досега не бях чувал. Тя се базира на скорошно научно откритие направено в Нова Зеландия.

Според публикация в научното издание "Geothermics" геолозите са открили в активен вулкан поне 18 огромни резервоара с течни злато, сребро и други ценни метали. Стойността им се оценява на милиони долари. Огромната топлина и врящата вода с киселини в нея разграждат скалите и натрупват ценни метали в резервоарите. Това откритие не е голяма изненада. В така нареченото "Езеро на шампанското", което се намира във вулканичен кратер, се виждат и с просто око наноси от злато (на долната снимка).


За хората все още е трудно да се добива това вулканично злато, но може би извънземните имат нужните технологии. Може би именно тези ценни метали са истинската цел поради която НЛО-тата се навъртат около активните вулкани на Земята. Този благороден метал не е само за украшения, той има редица приложения в електрониката и като цяло в индустрията. Нищо чудно да е необходим на извънземните за техните си дейности.

Освен това много автори като Зекария Сичин твърдят, че в древността извънземни са посещавали нашата планета и са карали хората да добиват злато за тях. Дали в днешно време не го добиват направо от вулканите? Ако е така, това определено е вид обир на нашите ресурси.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Хипотетични форми на живот: още алтернативни биохимии
Хипотетични форми на живот: гравитационен живот и базиран на ядрените взаимодействия
Хипотетични форми на живот: плазмени прахови форми

Няма коментари:

Публикуване на коментар