29 септември 2015

Срещи с извънземни и НЛО на един читател

Това са преживявания на един от най-редовните читатели на блога.

Здравейте, преди 5-6 години ми се случи нещо странно. Бях малък и станах през нощта за да ходя до тоалетна.Та така погледнах аз през прозореца и виждам, че нещо като прожектор осветява дърветата на другата улица. Отключих вратата и си показах главата навън. Загледах се по добре и забелязах че този лъч като от прожектор идва от покрива ни. Лъчът се въртеше все едно има морски фар на къщата ни :/. Не знам какво бе това, но като разказах на нашите за това на сутринта, те естествено не ми повярваха. То кои родители биха повярвали на дете което е на 7-8 години.

*************

След 2-3 години се бяхме събрали семейството да празнувахме някакъв празник у нас. После дядо и баба се прибраха, а мама простираше дрехите (това се случва към 11:00 - 11:30 вечерта), а аз си играех на компютъра. Тя ме вика да видя нещо и ми казва че вижда летяща чиния. Тогава отидох на терасата и видях, че на една полянка имаше светещи точки оформящи кръг. Тогава викнахме брат ми и баща ми, а после и баба защото и тя бе будна. Аз се опитах да снимам тези светлини, но нищо не се виждаше на снимката - само черен екран. Татко каза да запали колата и отидем да видим, но мама каза, че нали като сме празнували е пил малко и той се съгласи че е така. Гледахме точките със бинокъл и след около 20 минути се прибрахме. Аз бях много щастлив че виждам такова нещо.

*************

След 1 година по-късно когато още спях на едноетажно легло се събудих през нощта и видях някакво малко същество около 1.10 - 1.20 високо да стой до вратата и да ме наблюдава. Тогава аз изкрещях и се скрих под юргана. След около 20 секунди по-късно се показах и видях, че то вече не бе там. Огледах се и станах и видях че по-малкия ми брат спи дълбоко на другото легло. После станах и отидох при родителите ми и им разказах за това и те казаха, че може да съм сънувал.

*************

След 2-3 месеца една нощ, вече на втория етаж на двуетажното легло, аз леко съм си отворил очите и виждам, че нещо стой на стълбите на леглото и зад него има светлина. Tоест сякаш лампата в другата стая свети и то правеше нещо на краката ми. Аз си отворих очите широко и започнах да въртя глава леко на ляво, на дясно. Не можех да мърдам нищо, нито да дишам и не мога изкрещя. То забеляза, че съм го видял. Лампата изгасна и то слезе надолу. Чу се тропот - как нещо слезе от стълбите и започна да тича и след това аз вече можех да се движа. И от тогава аз вече имам бухалка под възглавницата си за всеки случай. Може би това да е била сънна парализа, а може и да е било съвсем реално!

*************

Веднъж сънувам как някой в Мистерика (мисля, че бе Георги) бе написал, че има някакви същества антилопи/гущери. Аз отварям очи и виждам една от тях, която се движи по гардероба ми. Не мога да мърдам няколко секунди и когато почнах да се движа взех бухалката и започнах да я размахвам. Спрях и се сетих за сънната парализа какво означаваше и как я описват хората, който са имали такива случки. А тази случка ми е от тази година и знам ,че това вече бе сънна парализа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар