15 август 2015

Загадките на остров Реюнион

Реюнион е френски остров в Индийския океан и на практика се явява най-екзотичната част на Европейския съюз. Има население от над 800 000 души и площ от 2500 квадратни километра. Преди няколко седмици влезе в новините с това, че там бе открито парче от самолет (на снимката), което се оказа част от изчезналия малайзийски полет MH370. Но с острова се свързват и други интересни истории, дори може да се приеме за аномална зона.Да започнем с това, че тук се намира Питон де ла Фурнез, един от най-активните вулкани на Земята. Може би той привлича десетките НЛО, които различни хора са виждали през годините.Освен това тук са забелязвани един тип същества, които ще станат известни като "мишлен" (Michelin) извънземните, поради невероятната им прилика с рекламното човече на френската фирма за гуми "Мишлен" (на снимката).


За първи път тези същества са наблюдавани през 1968. Човек на име Лус Фонтейн (Luce Fontaine) вижда широк 5 метра овален обект с прозрачен център и две същества.


Тези създания са видени отново през 1975 г. от 21-годишен мъж, който чува "биб-биб" в продължение на дни в ушите си. Това бибиткане в крайна сметка го завежда до една летяща чиния и три мишлена. Чинията излита пред очите му.

Само НЛО без извънземни са наблюдавани през 1977 - близо до самолет; 1978 - зелен обект ограден от ярко синя светлина, наблюдаван от стотици хора; 1985 - НЛО близо до изригващия вулкан; 2005 - НЛО видяно от един човек.

Долното видео пък е от 2014, но точно тези кадри на мен ми приличат твърде много на компютърна анимация.Освен това около Реюнион се случват твърде често нападения от акули - цели 18 за 4 години, включително 7 с фатален край.

Дали е случайно, че останки от полет MH370 са намерени именно тук? То покрай този изчезнал самолет имаше много теории намесващи извънземните. Дали има някаква връзка между самолета, вулкана, мишлените, НЛО-тата, че и даже акулите? Една интересна тема за размисъл...

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
10-те най-значими НЛО случая от Канада
Снимки на НЛО - Ямбол, 11 юни 2015

Няма коментари:

Публикуване на коментар