22 юни 2015

Обяснения за НЛО различни от извънземните - част IVПътници във времето

Може би някои НЛО не идват от далечно място, а от далечно време напред в бъдещето. Може би за това прословутите "сиви извънземни" приличат толкова много на хората. Може би те СА хора и може би именно до такъв външен вид е еволюирало човечеството след хиляди и милиони години.

"Сивите" имат доста болнав вид. Може би генофондът им се е износил и са на прага на унищожението като вид. Това би обяснило интересът на "извънземните" към хората и медицинските процедури за които говорят тези, които твърдят, че са отвличани. Може би така се опитват да изцерят генетичните си заболявания.

Метафизична контролна система

През 1975 известният изследовател Жак Вале публикува книгата си "The Invisible College" (Невидимият колеж). В нея той твърди, че НЛО-тата са някаква форма на контролна система имаща за цел да влияе на човешката представа за реалността. Тази система е ръководена от някакъв метафизичен интелект с непознат произход.

Вале твърди, че макар и реални физически обекти, НЛО-тата имат и по-голяма същност, все още недостъпна, "невидима" за човечеството. Те представляват ниво на съзнание до което още не сме стигнали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар