20 юни 2015

Обяснения за НЛО различни от извънземните - част IIIАрхонти

Архонтите са загадъчни предполагаеми същества, които обаче не са "извънземни" в класическия смисъл на думата - идващи от други планети. Нито пък са демони като описаните в предишната част. Какво тогава са въпросните архонти?

Според теорията твърдяща, че именно те стоят зад случаите на НЛО, архонтите са хищнически неорганични същества предвождани от Йехова. Това било описано в древни текстове открити през 1947 година в Египет. Архонтите са се появили при формирането на самата слънчева система благодарение на преминала вълна от плазмена енергия идваща от сърцевината на галактиката.

Архонтите имат две форми. Едната е неонатална ембрионна форма, която наподобява абортирано човешко дете, а другата е зряла рептилна форма, която често съвпада с описанията на "сивите" извънземни и рептилоидите. Те са тела без душа, с роботизирано поведение и без каквито и да било възможности за иновативност и креативност. Затова ни и мразят, защото за нас са присъщи тези неща.

Архонтите се хранят с нашите емоции, основно със страха ни, но те не са по-мощни от нас самите. Технологиите им са малко по-добри от нашите, основно в областите на пътуването в космоса, виртуалната реалност и телепатията. Те използват психични техники, за да ни влияят и да ни карат да вярваме в определени неща и тайно контролират Слънчевата система като един гигантски часовников механизъм.

Архонтите по принцип са невидими. Понякога обаче успяват да ги забележат хора с психически разстройства или ползващи наркотици.

Екстремофили или плазмени същества

Тази теория твърди, че НЛО не са апарати на непознати същества, самите НЛО-та са същества. Форми на живот родово свързани или не със познатия ни живот на Земята (и със самите нас). Или пък изцяло нов вид живот базиран на плазмата.

За повече информация вижте тази статия:

Атмосферните чудовища


Част IV

Няма коментари:

Публикуване на коментар